Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

May 4, 2024

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

ad1

Διαφ.

Συνέχεια στις τάσεις… εξωστρέφειας που δείχνει το τελευταίο διάστημα έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, που εδώ και περίπου μία εβδομάδα απολαμβάνει τις πασχαλινές της διακοπές. Η παρουσιάστρια απουσιάζει από τον «αέρα» εδώ και περίπου μία εβδομάδα, από τις 26/4, νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές. Σε αυτό το διάστημα φορτίζει τις μπαταρίες της και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της.

Θυμίζουμε πως η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πρόσφατα στους συνεργάτες της ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τη συνεργασία της με το MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, επομένως αυτό το διάστημα καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει νέα μεταγραφή ή αν θα μείνει εκτός για ακόμα μία χρονιά, όπως είχε κάνει μετά την αποχώρησή της από τον Alpha προ τετραετίας. Μέχρι να έρθει η κρίσιμη στιγμή, ωστόσο, δεν πιέζεται και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αυτό το Πάσχα.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μοιάζει απελευθερωμένη, τη στιγμή που καταστρώνει τα επαγγελματικά της σχέδια. Μπορεί να μην έχει αποκαλύψει τον προορισμό που επέλεξε για να περάσει το Πάσχα, αλλά μοιράζεται εικόνες από τις διακοπές της και εντυπωσιάζει με το διαφορετικό look που επιλέγει για φέτος. H Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στον φακό ατημέλητη, και με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, το τελευταίο διάστημα.

Σημειώνεται πάντως ότι κρατάει σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις της. Το μόνο που αφήνει να φανεί είναι μία χαλαρότητα, καθώς μετά από 30 (και βάλε) χρόνια στον χώρο, μπορεί να ορίζει το μέλλον της και να κάνει επιλογές που την εκφράζουν. Η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα ρητό, με το οποίο όπως η ίδια έγραψε, ταυτίζεται.

«Ότι σε κάνει να χαμογελάς δεν είναι ποτέ λάθος ! Υ.γ δεν είναι δικό μου αλλά ταυτίζομαι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη. Τα συμπεράσματα δικά σας… Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: