Καιρός : Προειδοποίηση Αρναούτογλου «Για το διάστημα 10-20 Ιανουαρίου…»

January 9, 2021

Καιρός : Προειδοποίηση Αρναούτογλου «Για το διάστημα 10-20 Ιανουαρίου…»


Διαφ.



Σάκης Αρναούτογλου: Σε ανάρτησή του στο facebook ο έμπειρος μετεωρολόγος προειδοποιεί για την εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, προαναγγέλλει τη σταδιακή μετάβαση προς τον χειμώνα από την ερχόμενη εβδομάδα, μη αποκλείοντας να σημειωθούν χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Παράλληλα, ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως μπορεί να υπάρξει ζέστη μες στο Σαββατοκύριακο, αλλά στη συνέχεια μας επιφυλάσσεται «σκωτσέζικο ντους» με κακοκαιρία, τη στιγμή που ανοίγουν τα σχολεία.

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι

Πολύ μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες μεταξύ Βόρειας και Νότιας Ελλάδας, ενώ αύριο μεταξύ Θράκης και Κρήτης δεν αποκλείεται αυτή να ξεπεράσει και τους 16 βαθμούς Κελσίου! Στη Θράκη καλοριφέρ και τζάκια θα είναι απαραίτητα ενώ αντίθετα στην Κρήτη θα μπορεί κανείς να συνεχίζει να κυκλοφορεί άνετα με ένα κοντομάνικο!!!


Οσον αφορά στην περαιτέρω εξέλιξη, αυτή δείχνει άκρως ενδιαφέρουσα Και αρκετά υποσχόμενη για έλευση του χειμώνα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με πολλές ομοιότητες στη διάταξη των Συστημάτων για το διάστημα 10-20 Ιανουαρίου, με αυτή της ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ μου εκτίμησης που ανέβασα στις 31 Δεκεμβρίου και η οποία είναι καρφιτσωμένη πάνω ψηλά στη σελίδα μου .

Φυσικά θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες και για την πιθανότητα χιονοπτώσεων και σε ποιες περιοχές τις επόμενες μέρες!

Με εκτίμηση


Σάκης Αρναούτογλου

Το Σάββατο η θερμοκρασιακή διαφορά μεταξύ Θράκης και Κρήτης κατά τη διάρκεια της ημέρας ισως ξεπεράσει και τους 16…

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021


Πηγή

Διαβάστε επίσης: