Κουκλάρα μελαχρινή, μοιάζει με μοντέλο οίκου μόδας: Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδνι Θεοδώρα μεγάλωσε και πήρε όλη την λάμψη σε φαντασμαγορικό ιβέντ

April 15, 2024

Κουκλάρα μελαχρινή, μοιάζει με μοντέλο οίκου μόδας: Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδνι Θεοδώρα μεγάλωσε και πήρε όλη την λάμψη σε φαντασμαγορικό ιβέντ


Διαφ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου διοργάνωσαν την Κυριακή 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel την επετειακή εκδήλωση «30 Χρόνια Ελληνική Αγωγή». Με αφορμή το event, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Απλά Μαθήματα Ιστορίας».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου από τον πολιτικό αλλά και από τον επιχειρηματικό χώρο.

Οι Γιώργος Πατούλης, Ευγενία Μανωλίδου, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος.
Η Ευγενία Μανωλίδου έκανε μια ακόμη κομψή εμφάνιση με ιβουάρ μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το κλασικό σύνολο με μαύρα ψηλοτάκουνε πέδιλα.

Οι Έλενα Βρεττού, Ευγενία Μανωλίδου, Φαίη Καλογήρου.
Μαζί της πόζαραν ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδη με τον γιο τους, Περσέα. Δίπλα στη μαέστρο βλέπουμε την εντυπωσιακή της κόρη, Θεοδώρα. Η Θεοδώρα Ολυμπία είναι 25 ετών ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιό της Αμερικής με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Οι Περσέας και Άδωνις Γεωργιάδης. η Θεοδώρα Μανωλίδου και η Ευγενία Μανωλίδου.

Πριν από τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη το 2009, η Ευγενία Μανωλίδου υπήρξε παντρεμένη με τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη. Με τον πρώην σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: