Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι έκαναν reunion και στο TikTok έγινε χαμός: «Μαζί σας μεγαλώσαμε» (vid)

October 29, 2023

Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι έκαναν reunion και στο TikTok έγινε χαμός: «Μαζί σας μεγαλώσαμε» (vid)


Διαφ.

Αδιαμφισβήτητα το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποτελεί μια σειρά ορόσημο για την ελληνική τηλεόραση. Η επιτυχημένη σειρά διήρκησε δύο σεζόν (2007 – 2009) και κατάφερε να συνδυαστεί με τις Παρασκευές μας.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 14 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, τόσο οι χαρακτήρες όσο και οι ατάκες έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό του Έλληνα τηλεθεατή. Μάλιστα, όταν εμφανίστηκαν τα memes, αρκετά ήταν αυτά που ήταν εμπνευσμένα από την αγαπημένη σειρά.

Το reunion των αδερφών

Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι, «Θανάσης» (Άρης Τσάπης), «Φίφη» (Εύη Δαέλη) και «Γιαννάκης» (Σάββας Σαλίπας), έκαναν reunion και θυμήθηκαν τα παλιά.

Το βίντεο στο TikTok έχει καταφέρει να συγκεντρώσει, μέσα σε λίγες ώρες, περισσότερες από 300 χιλιάδες προβολές. Μάλιστα είχαν διάθεση για πλάκα και ανέφεραν «Πως κάτι έρχεται» δίνοντας ελπίδες για πιθανό remake της σειράς.

Βέβαια η ηθοποιός Εύη Δαέλη έσβησε τις όποιες ελπίδες λέγοντας: «Ρε, μη λέτε ψέματα στο κόσμο. Το μόνο που θα δείτε σε reunion είναι αν κάνουμε κανένα live στο TikTok».

Δείτε το video

@aristsapis Reunion μετα απο πολλά χρόνια!!@evidaeliofficial @Savvas Salipas #tsapisfamily #eutyxismenoimazi #fypシ #foryou #foryoupage #fyp #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis


Πηγή

Διαβάστε επίσης: