Εγκατέλειψε τα πάντα, έγινε μητέρα 2 παιδιών: Πως είναι σήμερα η πρώην αρραβωνιαστικιά του Σάκη Ρουβά που έχουμε ξεχάσει;

April 15, 2024

Εγκατέλειψε τα πάντα, έγινε μητέρα 2 παιδιών: Πως είναι σήμερα η πρώην αρραβωνιαστικιά του Σάκη Ρουβά που έχουμε ξεχάσει;


Διαφ.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, υποστήριζαν επιπλέον τότε πως ο Ηλίας Ψινάκης είχε ακολουθήσει πιστά την συμβουλή του Αντρέα Παπανδρέου που του είχε πει κάποτε: «Ένα σκάνδαλο καλύπτεται μόνο με ένα ακόμα μεγαλύτερο».

Έτσι ο δαιμόνιος μάνατζερ του Ρουβά για να καλύψει την πρώτη τρανταχτή είδηση, είχε δώσει στην δημοσιότητα καπάκι μια δεύτερη εξίσου δυνατή που βούηξε ο κόσμος και όλοι περίμεναν τον περιβόητο γάμο που δεν έγινε ποτέ. Η σχέση του Σάκη Ρουβά με την Ζέτα Λογοθέτη, μπορεί να έκανε μεγάλο ντόρο στην αρχή, περνώντας όμως ο καιρός ξεθύμανε, όπως και οι εμφανίσεις του ζευγαριού χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς… Μια νέα γυναίκα μπήκε στην ζωή του γοητευτικού καλλιτέχνη το 2003 και του πήρε τα μυαλά και αυτή ήταν η Κάτια Ζυγούλη, που την παντρεύτηκε μερικά χρόνια αργότερα.

 Πώς είναι σήμερα η ξανθιά και δίμετρη μοντέλα

Από τα πιο όμορφα μοντέλα της δεκαετίας του 80 ήταν η Ζέτα Λογοθέτη. Οι σχεδιαστές «σφάζονταν» στα πόδια της, όμως εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, από την στιγμή που γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και του μόντελινγκ. Έγινε μια ευτυχισμένη σύζυγος, που εδώ και πολλά χρόνια απασχολείται στο εργοστάσιο ξυλείας του άντρα της, φτιάχνοντας χειροποίητα ξύλινα διακοσμητικά.

Η ξανθιά και δίμετρη μοντέλα, τα παράτησε όλα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Η Ζέτα Λογοθέτη σε νεαρή ηλικία γνώρισε και ερωτεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Βαρσάμη, ιδιοκτήτη της Ξυλεμπορικής Δομικής στον Ασπρόπυργο και μαζί έχουν αποκτήσει σήμερα δυο παιδιά, μια κόρη 19 χρονών και έναν γιο 15 χρόνων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: