«Δεν ήταν τυχαίο το δυστύχημα στα Τέμπη»: Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν & προειδοποιεί

November 9, 2023

«Δεν ήταν τυχαίο το δυστύχημα στα Τέμπη»: Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν & προειδοποιεί


Διαφ.

Ο Κώστας Λεφάκης βρέθηκε στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» της ΕΡΤ, με τον σεφ Ανδρέα Λαγό και μίλησε για τα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας, αλλά και στις ζωδιακές προβλέψεις για το 2024.Όπως υπογράμμισε ο αστρολόγος «το νέο έτος θα είναι συνέχεια του 2023. Πρόκειται για μια τριετία, από τον Μάρτιο του 2023 ως τον Μάρτιο του 2026, όπου τα γεγονότα εξελίσσονται με γεωμετρική πρόοδο. Είναι η “καρδιά” της δεκαετίας, της δεύτερης δύσκολης που ζούμε».

Ποια τα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας

Ερωτηθείς για τα ενεργειακά σημεία του πλανήτη, απάντησε «η Ελλάδα έχει πάρα πολλά. Τα πιο σημαντικά ενεργειακά μέρη, πέραν από το γνωστό Παρνασσός – Δελφοί, είναι γύρω από τον Όλυμπο. Δεν είναι τυχαίο που γίνονται ατυχήματα στα Τέμπη. Μεταφυσικά, ενεργειακά είναι βαρύ πέρασμα. Από τότε που τρύπησαν το βουνό για το τούνελ για να περάσουν τα τρένα και τα αυτοκίνητα παρατηρούνται ατυχήματα. Το πρωτοτρύπησαν το 1972 επί Χούντας. Θεωρείται ο χώρος των μεγάλων Ιερειών του Δία. Ήταν οι μελαχρινές, οι ξανθές και οι κόκκινες που αν ενοχλήσεις τον χώρο τους γίνονται επιθετικές. Επίσης σημαντικά σημεία είναι η Αρκαδία, η Θήβα, η Σαμοθράκη και η Καβάλα, αλλά η Πιερία για μένα εμπειρικά επειδή την έχω ζήσει είναι από τα πιο σπουδαία σημεία ενεργειακά. Έπειτα είναι και τα νησιά μας…».

Και πρόσθεσε ο Κώστας Λεφάκης «πιστεύω ότι στο μέλλον οι πόλεις θα είναι το μεγάλο πρόβλημα και θα αναπτυχθεί μεγάλη πενία και φτώχεια στις παρυφές τους. Κάτι παρόμοιο με αυτό που γίνεται στη Νότια Αφρική και στη Βραζιλία. Θα δούμε πολλές και συχνές εσωτερικές μεταναστεύσεις από νομό σε νομό», είπε παρακάτω.

Τέλος, ο αστρολόγος εκτίμησε το πότε θα δούμε ανάκαμψη στην Ελλάδα, επισημαίνοντας «η υγεία, η διατροφή, η ενέργεια και οι μεταφορές για όλη τη δεκαετία που διανύουμε θα είναι ακριβά. Θα συνεχίσει την πορεία του το 2024 και να βρούμε λύσεις το 2025 και να μπούμε δειλά στην ανάκαμψη το 2026. Όλα είναι σε κύκλους».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: