Άλλαξε μαλλί, έγινε επιχειρηματίας: Περιζήτητος γαμπρός σήμερα ο "Κρατς" από το Master Chef, όλες στα πόδια του

April 11, 2024

Άλλαξε μαλλί, έγινε επιχειρηματίας: Περιζήτητος γαμπρός σήμερα ο "Κρατς" από το Master Chef, όλες στα πόδια του


Διαφ.

Αν υπήρξε ένας παίκτης στην ιστορία του MasterChef που έγινε viral αυτός είναι σίγουρα ο Χρήστος Μπάρκας ο οποίος έχει μείνει στα τηλεοπτικά… πρακτικά ως «Κρατς». Και όχι άδικα, αν θυμάστε την… απίθανη στιχομυθία του με τον Πάνο Ιωαννίδη το 2019!

Ο επίδοξος σεφ, είχε συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και είχε κατακτήσει τον γυναικείο πληθυσμό αφού ήταν από μόνος του… νόστιμος αλλά έφτιαχνε, και συνεχίζει να φτιάχνει νοστιμιές!

Χρήστος Μπάρκας: Έτσι είναι σήμερα ο «Κρατς» από το MasterChef!

Όχι, δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρό του να αποκτήσει τη δική του κουζίνα, στο δικό του εστιατόριο, στον δικό του τόπο, τα Γιάννενα.

Και τα κατάφερε. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έχει δημιουργήσει τον δικό του χώρο όπου προτείνει τις δικές του γαστρονομικές λιχουδιές, είτε σε ζυμαρικά, κρέατα, σαλάτες, σούπες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Πιάτα για τα οποία είναι υπεύθυνος αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος, προτείνοντας στους συμπολίτες του δικές του ευρηματικές ιδέες για ακόμα μία γαστρονομική εμπειρία.

Ο Χρήστος Μπάρκας παραμένει ένας λίγο μυστηριώδης αλλά πάντα θετικός άνθρωπος και έχει ως μοναδικό του σκοπό καθημερινά να ευχαριστεί τους… ουρανίσκους των γύρω του.

Αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, δείχνει χαρούμενος που έχει κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και φυσικά η καθημερινότητά του έχει πολλή δουλειά, δουλειά και δουλειά!

Όσο για τη viral οντισιόν του πριν από πέντε χρόνια, θα σας φτιάξουμε τη διάθεση, σε μία προσπάθεια να σας τη θυμίσουμε με το παρακάτω βίντεο το οποίο βέβαια έχει περάσει στην… αιωνιότητα αφού έχει γίνει λούμπεν:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: