Ψηλοτάκουνα, κοντό σορτς και έξω κοιλιά: Η "καυτή" εμφάνιση της Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό με τον Σοϊλέδη

April 11, 2024

Ψηλοτάκουνα, κοντό σορτς και έξω κοιλιά: Η "καυτή" εμφάνιση της Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό με τον Σοϊλέδη


Διαφ.

Την πρώτη της φωτογραφία μετά την είδηση χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη δημοσίευσε η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Τετάρτης 10/4 στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από τον Άγιο Δομίνικο, τα πράγματα στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη άλλαξαν, ανάμεσά τους δημιουργήθηκε μια ρήξη, κι έτσι, έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η πρώτη ανάρτηση της

Παρότι πολλοί περίμεναν το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν αποστάσεις, με τις φήμες να θέλουν τη Μαρία Αντωνά να εχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Μέχρι σήμερα, τόσο εκείνη μέσω δηλώσεών της, όσο και ο Άρης Σοϊλέδης μέσω βίντεο στα social media, έχουν κάνει λόγο για μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή τους αποφεύγοντας να κάνουν οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Το βράδυ της Τετάρτης 10/4 η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στο σπίτι όπου έμενε με τον Άρη Σοϊλεδη, χωρίς να αναφέρει αν πρόκειται για παλιότερη φωτογραφία ή αν εξακολουθεί να μένει εκεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: