Η Παναγία έκανε το θαύμα της: Το 1ο καλό νέο για τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από 14 ημέρες στη ΜΕΘ, το είπε η αδερφή του

April 11, 2024

Η Παναγία έκανε το θαύμα της: Το 1ο καλό νέο για τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από 14 ημέρες στη ΜΕΘ, το είπε η αδερφή του


Διαφ.

Η είδηση της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης του Δημήτρη Κόκοτα στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στους φίλους και τους συγγενείς του.

Το ρεπορτάζ, που έγινε γνωστό μεσημέρι της Τρίτης (9/4), «υποτίθεται» πως βασίστηκε σε επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, προκαλώντας σύγχυση και αναστάτωση.

Η αδελφή του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος εδώ και 14 ημέρες λόγω έμφραγματος και ανακοπής καρδιάς κατά τη διάρκεια των προβών του J2US, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης (10/4), διαψεύδοντας αποφασιστικά τις ειδήσεις που διαδόθηκαν στα μέσα ενημέρωσης την προηγούμενη ημέρα.

Είναι μια χαρά

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Θα πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα! Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκοτα στη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», συμπληρώνει η αδελφή του 54χρονου τραγουδιστή στην εκπομπή του Alpha.

«Ναι, τα διαψεύδω όλα αυτά! Εγώ μιλάω με τους γιατρούς και με κανέναν άλλο! Είναι μια χαρά ο Δημήτρης Κόκκοτας και όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα!», κατέληξε εμφανώς ενοχλημένη στις νέες της δηλώσεις η Έλλη Κόκκοτα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: