Έρχονται πóλεμοι, πλημμύρες, τσоυνάμι: Οι τρоμακτικές προβλέψεις του Νоστράδαμоυ, το 2024 θα είναι καταστροφή

November 30, 2023

Έρχονται πóλεμοι, πλημμύρες, τσоυνάμι: Οι τρоμακτικές προβλέψεις του Νоστράδαμоυ, το 2024 θα είναι καταστροφή


Διαφ.

Ο Νοστράδαμος, που είχε προβλέψει την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τη δολοφονία του J.F Kennedy και τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, έκανε τέσσερις τρομακτικές προφητείες για το 2024.

Ο Νοστράδαμος έχει προβλέψεις τα σημαντικότερα γεγονότα παγκοσμίως

Οι προφητείες του Νοστράδαμου, του Γάλλου φιλοσόφου του 16ου αιώνα, γοήτευσαν και προβλημάτισαν τον κόσμο για αιώνες. Οι προβλέψεις του, γραμμένες σε μια αινιγματική γλώσσα, λέγεται ότι έχουν προβλέψει μερικά από τα πιο σημαντικά παγκόσμια γεγονότα.

Καθώς πλησιάζουμε στο 2024, έχει δοθεί έμφαση στις προφητείες του Νοστράδαμου για το έτος που θα υποδεχτούμε, οι οποίες περιλαμβάνουν τρομερές προβλέψεις.

Οι τέσσερις προφητείες του Νοστράδαμου για το νέο έτος

Μία πρόβλεψη είναι το ενδεχόμενο πολεμικών συγκρούσεων στην Ασία. Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου υποδηλώνουν μια σύγκρουση με έναν «κόκκινο αντίπαλο», την οποία μελετητές- όπως ο Mario Reading, συγγραφέας του βιβλίου «Οι προφητείες του Νοστράδαμου»- ερμηνεύουν ως μια συγκαλυμμένη αναφορά στην Κίνα. Η αναφορά του «μεγάλου Ωκεανού με φόβο» έχει οδηγήσει σε εικασίες για μια πιθανή αντιπαράθεση, στην οποία θα συμμετέχουν χώρες του ΝΑΤΟ, εγείροντας φόβους για στρατιωτική κλιμάκωση ή ακόμη και πόλεμο.

Ακόμη μία προφητεία κάνει λόγο για περιβαλλοντικές καταστροφές. Μιλάει για «μεγάλες πλημμύρες» και ένα «τσουνάμι», υπονοώντας ενδεχομένως καταστροφές που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή και θα μπορούσαν να καταστρέψουν μέρη του κόσμου.

Για τη Βρετανία, υπάρχει η υπόνοια ότι η βασιλεία του Καρόλου Γ’ μπορεί να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις. Η ανάλυση των προφητειών από τον Reading, φανερώνει ότι οι συνεχείς επιθέσεις εναντίον του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της βασίλισσας Καμίλας, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην παραίτησή του, κλονίζοντας τα θεμέλια της βρετανικής μοναρχίας.

Στις προφητείες συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή στην ηγεσία του Βατικανού. Με τον Πάπα Φραγκίσκο να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, ο Νοστράδαμος υπαινίσσεται την εκλογή νέου ποντίφικα, περιγράφοντας τη διαδικασία που ακολουθεί την αποχώρηση ενός γηραιού Πάπα.

Το αν αυτές οι προφητείες για το 2024 θα πραγματοποιηθούν ή οχι, είναι ένα ερώτημα που μόνο ο χρόνος μπορεί να απαντήσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: