Χρυσοχέρα η Ελένη Μενεγάκη: Το δύσκολο φαγητό που μαγείρεψε για χάρη των παιδιών που ξετρέλανε ακόμη και την πεθερά

April 16, 2024
Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσίασε ακόμη και την πεθερά της με το δύσκολο φαγητό που μαγείρεψε για τα παιδιά.

Χρυσοχέρα η Ελένη Μενεγάκη: Το δύσκολο φαγητό που μαγείρεψε για χάρη των παιδιών που ξετρέλανε ακόμη και την πεθερά


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να περιποιείται τα αγαπημένα της πρόσωπα, στα οποία πρώτα από όλους βρίσκονται τα παιδιά της και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος. Και ένας από τους τρόπους για να τους δείχνει πόσο τους νοιάζεται είναι το μαγείρεμα. Την Κυριακή 14 Απριλίου, λοιπόν, μπήκε στην κουζίνα για να ετοιμάσει ένα από τα πιο αγαπημένα τους φαγητά, το οποίο απόλαυσαν όλοι μαζί στο τραπέζι αργότερα.

Μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 15/4, αποκάλυψε συγκεκριμένα πως ετοίμασε ρεβίθια και έδωσε μερικές λεπτομέρειες παραπάνω για την ετοιμασία που κάνει, χωρίς να θέλει να κλέψει την λάμψη από την συνταγή που είχε ετοιμάσει να παρουσιάσει ο Γιώργος Τσούλης.

Το κυριακάτικο γεύμα που ετοίμασε η Ελένη Μενεγάκη για την οικογένειά της

Χθες έφτιαξα ρεβίθια στο σπίτι. Ήταν φανταστικά, έχω γίνει η καλύτερη. Έχω κάνει πολλά πράγματα, αλλά ας μην πούμε τη δικιά μου συνταγή, είμαι καταπληκτική! Τρώνε τα παιδιά μου και χαίρομαι! Εγώ τα έβαλα πέντε ώρες στους 140 βαθμούς μέσα σε γάστρα μαντεμένια, δεν έχω πήλινη. Είχα κάποτε, μου είχαν στείλει μία από τη Σίφνο, αλλά δεν ξέρω, μου έσπασε, χάθηκε…, είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: