“Μπαμπά ερχόμαστε”: Η Σοφία και η Λένια μαζί με τη μαμά τους, Βασιλική Μιλλούση, στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια στην Ιταλία

April 26, 2024

“Μπαμπά ερχόμαστε”: Η Σοφία και η Λένια μαζί με τη μαμά τους, Βασιλική Μιλλούση, στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια στην Ιταλία

ad1

Διαφ.

Λίγες ώρες πριν δώσει αγώνα για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ρίμινι στην Ιταλία, ο Λευτέρης Πετρούνιας ξέρει ότι θα έχει τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του δίπλα του. Η σύζυγός του Ολυμπιονίκη, Βασιλική Μιλλούση, καθώς και οι δύο κόρες που έχουν αποκτήσει, η Σοφία και η Λένια, ταξίδεψαν πήραν το αεροπλάνο και πήγαν να τον δουν να βγαίνει νικητής για ακόμα μία φορά.

Στις 26 Απριλίου διεξάγεται ο τελικός και ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στη λίστα των φαβορί, όπως κάθε φορά. Αν κερδίσει, αυτό θα είναι το 7ο χρυσό του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μητέρα και κόρες ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να βρεθούν κοντά του. Άλλωστε, ο Ολυμπιονίκης έχει δηλώσει πως, παρά τις μεγάλες κατακτήσεις του στον αθλητισμό, τα πιο μεγάλα μετάλλια είναι τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Βασιλική Μιλλούση.

Τα στιγμιότυπα της Βασιλικής Μιλλούση από το ταξίδι στην Ιταλία

Λίγο πριν την αναχώρηση από την Ελλάδα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τις μικρές της έξω από το αεροδρόμιο.

«Εννοείται ότι φύγαμε να δούμε τον μπαμπά αλλά και όχι μόνο, λίγες μέρες ξεκούρασης με πολλή γυμναστική στο Ρίμινι που διεξάγεται το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστική», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της. Λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε κι ένα βίντεο με τις στιγμές τους από το ταξίδι στην Ιταλία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: