Ερωτευμένη ξανά η Μαρία Καρλάκη; Η ανάρτηση που "αναστάτωσε" για την προσωπική της ζωή

May 4, 2024

Ερωτευμένη ξανά η Μαρία Καρλάκη; Η ανάρτηση που "αναστάτωσε" για την προσωπική της ζωή

ad1

Διαφ.

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Νοέμβριο του 2023 και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Φέτος θα γιορτάσει το πρώτο Πάσχα με το μωρό της και αποφάσισε να το κάνει στο αγαπημένο της μέρος που δεν είναι άλλο πέρα από τη Μύκονο.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από εκεί, με τον μπέμπη της να κρατά στα χέρια του το πασχαλινό του αυγό και να αγναντεύει την θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένουν, που οδηγεί στην πισίνα που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη που προκάλεσε αντιδράσεις για την προσωπική της ζωή

Δημοσίευσε, ωστόσο, και μία φωτογραφία με το δικό της αυγό και δύο λαμπάδες οι οποίες γράφουν πάνω “mr & mrs”, κάτι που σχολιάστηκε έντονα, καθώς δημιούργησε την απορία στους ακόλουθούς της εάν υπάρχει κάποιο καινούριο πρόσωπο στη ζωή της αυτή τη στιγμή και εάν είναι ερωτευμένη ξανά (δείτε εδώ γιατί χώρισε με τον πατέρα του παιδιού της).

«Το πρώτο σου Πάσχα αγάπη μου στο αγαπημένο χωριό της μαμάς, στην Μύκονο, με την καλύτερη παρέα και ΜΟΝΟ Αγάπη !!! Με το πιο όμορφο αυγό που τσιρίζωωω από χαρά !!!», έγραψε στην λεζάντα χωρίς να αναφέρει τίποτα παραπάνω.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: