Δίμετρη 16χρονη, “φτυστή” ο Δέλλας: Σωστό μοντέλο η κόρη της Μαστροκώστα, έκλεψε την παράσταση στο Ζάππειο

May 4, 2024

Δίμετρη 16χρονη, “φτυστή” ο Δέλλας: Σωστό μοντέλο η κόρη της Μαστροκώστα, έκλεψε την παράσταση στο Ζάππειο

ad1

Διαφ.

Η Βικτώρια Δέλλα, συνοδευόμενη από τους γονείς της, έδωσε το “παρών” σε φιλανθρωπικό show και έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ειδικότερα, η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα παραβρέθηκε στην Athens Exclusive Designers Week, στο Ζάππειο, με τους γονείς της.

Η Βικτώρια Δέλλα σε μία σπάνια εμφάνιση

Η 16χρονη έδωσε το παρών στο show της Irene Angelopoulos, το οποίο στήριξε το σωματείο «Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι» (ΔΥΑΜΕΑ) και πόζαρε στον φακό με total black look.

Για την περίσταση, η έφηβη φόρεσε μία μαύρη mini φούστα, ασορτί μπλούζα και ένα μακρύ μαύρο blazer, ενώ την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν μια μαύρη pochette τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρα kitten heels.

Λίγο αργότερα, φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, μαζί με τον PR manager και οικογενειακό φίλο, Χάρη Σιανίδη.

H Βικτώρια Δέλλα έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της, με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά να αποτελούν κοινά τους χαρακτηριστικά, αλλά μοιάζει πολύ και στον πατέρα της.

Η 16χρονη αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα των γονιών της και συχνά το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται στα social media τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες από βόλτες και εξορμήσεις τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: