Σε μια έντονη παρέμβαση που προκάλεσε αίσθηση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αντέδρασε στις φήμες που κυκλοφορούν για τον χωρισμό του από τη Δανάη Βαρθολομάτου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις δηλώσεις της δημοσιογράφου Φωτεινής Πετρογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι τέτοι
Έξαλλος ο Βασάλος με την Πετρογιάννη: «Δεν δικαιολογούνται αυτά τα πράγματα»! – Πώς απάντησε στις φήμες χωρισμού
Ένα ιδιαίτερα έντονο και αυστηρό ξέσπασμα πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 28 Ιουνίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής της τηλεοπτικής εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Ο γνωστός δημιουργός περιεχομένου και τηλεοπτικός συνεργάτης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δώσει μια ξεκάθαρη και άμεση απάντηση σχετικά με το αναλυτικό ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει νωρίτερα η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αφορούσε τον φημολογούμενο και παρουσιαζόμενο ως δεδομένο χωρισμό του από τη σύντροφό του, Δανάη Βαρθολομάτου.
Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε ισχυριστεί με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο χωρισμός του ζευγαριού θεωρείται πλέον σίγουρος, στηρίζοντας το συμπέρασμά της στην ξαφνική και παρατεταμένη απουσία κοινών φωτογραφικών αναρτήσεων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ANT1, τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και η Δανάη Βαρθολομάτου έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις ίδιες τοποθεσίες, ενώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών επέλεξαν να πραγματοποιήσουν ξεχωριστικά ταξίδια, μια συμπεριφορά που για τα δεδομένα της σχέσης τους κρίθηκε από την εκπομπή ως ασυνήθιστη.
Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Βασάλου κατά της Φωτεινής Πετρογιάννη
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν δεν άφησε τα παραπάνω ασχολίαστα, με τον ίδιο να λέει στον “αέρα” της εκπομπής: «Πέρασα μια εβδομάδα δύσκολη, γιατί ειπώθηκαν πολλά στην εκπομπή του Λιάγκα. Βγήκε η Φωτεινή και έλεγε για μένα διάφορα πράγματα χωρίς να ξέρει. Με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι και πώς κάνω στην προσωπική μου ζωή; Ρεπορτάζ χωρίς να πάρει εμένα τηλέφωνο; Πάρε με τηλέφωνο να σου πω τι γίνεται. Δεν γίνεται όμως ρεπορτάζ αυτό όμως. Εγώ που δεν είμαι δημοσιογράφος δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Να βγω να πω, ο ένας είναι σε σχέση, ο άλλος δεν είναι σε σχέση, χώρισε – δεν χώρισε. Που δεν είμαι δημοσιογράφος. Άμα είσαι δημοσιογράφος, πάρε τηλέφωνο. Για τον Αλεξάνδρου είχα πει ότι έμαθα ότι μπορεί να έχει σχέση, δεν είχα πει ούτε ονόματα, ούτε ότι είμαι σίγουρος. Είπα ότι μου ήρθε μια πληροφορία. Να βγαίνεις να λες χωρίς να κάνεις ρεπορτάζ, δεν είναι ρεπορτάζ. Εγώ, πες ότι δεν είμαι δημοσιογράφος και λέω βλακείες ό,τι μου κατέβει, για αυτά που παθαίνω. Εγώ δεν θέλω να τοποθετηθώ. Αλλά άμα θέλετε κάτι να μάθετε για μένα, πάρτε με ένα τηλέφωνο, στείλτε μου ένα μήνυμα. Δεν δικαιολογούμε τώρα πράγματα τα οποία δεν δικαιολογούνται»
Αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για το τέλος της σχέσης τους με τη Δανάη Βαρθολομάτου, τα στοιχεία από τις πλατφόρμες δικτύωσης δείχνουν ότι η τελευταία κοινή τους εξόρμηση, από την οποία μάλιστα μοιράστηκαν δημόσια στιγμιότυπα, ήταν το ταξίδι τους στον εξωτικό προορισμό των Σεϋχελλών.
Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος για το «κεφάλαιο απιστία»: «Οι απιστίες μου προέρχονται από κάποια ανασφάλεια» – Η αποκάλυψη για πρώην σύντροφο του
Το ζευγάρι είχε βρεθεί εκεί τον περασμένο Πάσχα για να περάσει τις πασχαλινές του διακοπές, απολαμβάνοντας ποιοτικό χρόνο μαζί μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα. Εντούτοις, από εκείνη τη χρονική περίοδο και έπειτα, δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως νέα ανάρτηση στο διαδίκτυο που να αποδεικνύει ή να υποδηλώνει με κάποιον τρόπο ότι οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται μαζί, γεγονός που πυροδότησε τα σενάρια των εγχώριων εκπομπών lifestyle.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Στις φλόγες κτίριο στην Καλλιθέα: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής – Δείτε φωτογραφίες
-
Φωτια σε κτίριο στην Καλλιθέα: «Γιαγιά πήδα από το μπαλκόνι θα σε πιάσω» – Δραματικές στιγμές στο σημείο [βίντεο]
-
Σύζυγος Βιοσάνας: «Μου έλεγαν ότι έχει μια εσωτερική αιμορραγία, "θα τη δείτε σε λίγο, μην ανησυχείτε"» – ΕΔΕ για τον θάνατο της μητέρας